21 Mart 2013 Perşembe

Son tamamladığım tablom

Son tamamladığım tablo çalışmam semazenler.Mevlana'yı çok sevdiğim için birde Konyalı olduğumdan keyif alarak çalıştım.




İlk göz ağrılarımdan

Alerjik bir sağlık sorunum oluşmasaydı bu çuvallar ve rengarenk iplerimle yapmayı tasarladığım epeyce örtülerim vardı. Hediye olarak paylaştıktan sonra elimde sadece birkaç tanecik kaldı sizlerle paylaşmak istedim.



Tabi severek yaptığım ahşap boyamalarımdan buraya da  örnek yerleştirmezsem olmaz:)


Takı örneklerim

Her yenilik insanın hayatına farklı güzellikler getiriyor. Perspektif çalışmalarım şu sıralar tüm vaktimi alıyor diyebilirim. Ancak uzun süre vakit ayırdığım takı tasarımlarımdan örnekleri de sizlerle paylaşmak istedim. Takı da benim için kızıma ve kendime değişik aksesuarlar yapmak amacıyla  hobi olarak başlamış ve yine sergiyle, siparişlerle profesyonelliğe doğru ilerlemişti. Sanırım hiçbir hobimi amatörlükte bırakamıyorum ben :) 
Otantik ama modern 


hapisane işiyle yapılmış desenli tasarımım


Kum boncuktan yapılmış karanfillerim çok beğenilmişti.Ben de onları bir kolyede değerlendirmek istedim böylelikle hep üzerimde taşıyabiliyorum:)

karanfilli


Pencere önündeki gizemli güzellikler


Hobi olarak başladığı resim sanatını yeteneği, kişisel gayreti ve katıldığı kurslarla birleştiren ve geliştiren Sükun Bilban Yıldız, "Perspektif Tablo Çalışması" adını verdiği ilk kişisel resim sergisini Ankara Bilkent Ankuva'da 25 Aralık 2012 Salı Günü Saat 10.00'da açtı. Yoğun talep üzerine uzatılan sergi 20 Ocak 2013 günü sona erdi.Seydişehirli sanatçının 2 yıllık çalışmasının ürünü olan ve perspektif sanatının en güzel örneklerinin sergilendiği  30 eser Ankaralı sanat severlerle buluştu.