3 Mayıs 2013 Cuma

Bahçe sezonumu açtım:)

 Hafta sonu  sağolsun eşim rengarenk çiçeklerle bahçeyi donattı. Ben de havaların da iyice ısınmasıyla  hemen çalışmalarımı bahçe masama taşıdım. Kaat'ı çalışmalarımı tek tek taşımak biraz zor oluyor ama hem gün ışığından faydalanabiliyorum hem de baharın tadını çıkartıyorum. Takı malzemelerimi taşımak daha kolay oluyor ben de sipariş ve hediyelerimle sezonun açılışını yaptım.

 Komşunun leylaklarının kokusu  ve bizim mevsimlik çiçeklerin görüntüsüne kuş cıvıltıları da eklenince yapmayı sevdiğim işlerden aldığım keyif  daha da arttı :) Ancak resimlerini paylaşabiliyorum ama keşke leylakların kokusunu da size buradan iletebilsem:(



Gözlük sapı modellerim
Bugünkü üretimim bu kadar olabildi:)





  Bal gözlü oğlum da bu durumdan çok mutlu, evde olduğum gün sayısı az, bir de kış soğuğunda bahçede onunla ilgilenemiyordum şimdi günü birlikte bahçede geçiriyoruz.

Bal gözlü Baron'umuz

2 Mayıs 2013 Perşembe

takılarım

Anneler günü yaklaşıyor malum, kapımızda. Her ne kadar benim için çok üzücü ve gerçekten zor geçirdiğim günler olsa da halen anne ve babasıyla bu tür özel günler geçirebilme şansı olan herkese bugünlerin tadını doya doya yaşaması ve kıymetini geçirmesini dilerim.

Henüz takı kataloğumu buraya eklemeye fırsat olamadı. E bana da hak verirsiniz 7 yıllık çalışmaların hepsini tek tek fotoğraflamaya vakit ayırmak hiç kolay olmuyor. Ancak son zamanlarda aslında eski sayılabilecek modeller olmasına rağmen anneler günü için sipariş edilenleri bari fotoğraflayıp sizlerle paylaşmak istedim. Umarım sizler de beğenir ve ilham alarak çok daha güzellerini yaratırsınız. Tabi ben de sizinkileri görmek isterim.















taş örme

telle kurdele çalışması


misinalı kristal çalışma


inci kristal pıtırcık

kristalli çivileme tekniği


hapishane işi




taş örme ve çivileme

semazen yılına özel Sükun dizayn 

balık kılçığı



nazo tekniği











ilk kaat'ı çalışmam

Mart ayında başladığım ilk kaa'tı çalışmamı tamamladım.Beni çok uğraştırdı ama ,bittiği zamanki görüntü bütün yorgunluğumu unutturdu.Yalımın resmini sizlerle paylaşmak istedim.


Boğaziçinde yalılar


Tamamlanmış hali salonumun duvarına çok yakıştı.