9 Aralık 2013 Pazartesi

Sergi heyecanım



Sevgili dostlar,

21.Aralık 2013'de Bilkent Ankuva da açacağım serginin hazırlık heyecanı sardı beni bu aralar.
Tanıdıklar sergime isim vermem gerektiğinde ısrar ettiler. Önce bu sıralar üstümde dolaşan şanssızlıkların etkisiyle (olmadık kazalar,rahatsızlıklar vs) 41 kere maşallah olsun diye düşündük ama nasıl olsa sizler söylersiniz diye  memleketime olan sevgimden dolayı ikinci sergimin adını "42" olarak belirledim.  Çok istedik ancak Seydişehir sergisine malesef ben zaman ayıramadım. Biliyorum yetmez ama   memleketlilerimin de gönlünü bu şekilde alayım istedim.

Her ne kadar bu kez davetiye bastırmayacak olsak da (burdan ve faceden sizlere ulaşabileceğimi düşünüyorum) şövalelerin süsleri, katalog hazırlığı vs epey vakit alıyor.

Yarım kalan tablolarımı, henüz kimsede çalışılmış halini görmediğim resimleri sergiye yetiştirip sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu beni daha da heyecanlı yapıyor.

Önümüzdeki günlerde buradan sizlerle pek fazla paylaşım yapamazsam şimdiden söyleyeyim kusuruma bakmayın. Tüm bu hazırlıklar ve heyecandan bloguma vakit ayıramıyorum:(

Özellikle Ankara daki dostlar, 10 gün sürecek sergime mutlaka bekliyorum. Bahaneyle birlikte kahve içme fırsatı buluruz:)

Dualarınızı ve şans dileklerinizi benden esirgemezsiniz umarım:))


GÜNAYDIN